Școli Iniko – copiii nu mai trebuie să își facă temele doar în gând! Ajută!

Școli Iniko  – copiii nu mai trebuie să își facă temele doar în gând! Ajută!
 
Ana e prichindică – firavă, puțin timidă – parcă evită se se uite în ochii tăi atunci când vorbești cu ea. Nu se simte confortabil să povestească despre problemele pe care le are, la cei doar 10 ani…știe doar că vrea să își continue școala așa cum poate. Are acea demnitate și dârzenie care îmi spune că va și reuși. Până atunci are nevoie de ajutor. Dar nu îl cere. ”Penarul și ghozdanul mai merg încă”, așa îmi spune, chiar dacă sunt moștenire de la unul dintre frații mai mari. Însă, caiete și instrumente de scris îi trebuie neapărat. S-a întâmplat de mai multe ori să își facă temele în gând, ca să nu își consume prea repede rechizitele.
 
Este câte o Ana în fiecare clasă. Cu frați mulți, sau crescută cu greu de câte un părinte, sau bunic. Cu drag de carte și care știe că doar învățând poate să scape tumultului  în care se află.
 
Împreună putem ajuta. Iată cum:
 
 
Sponsorizăm Școlile Iniko!  Atunci când plasezi o comandă pe unpapetar.ro, scrie la detalii școala pe care vrei să o susții. Desigur că poate fi chiar școala ta! Dacă se fac cumpărături de cel puțin 5.000 de lei în numele unei unități de învățământ, noi oferim o donație constând în produse de papetărie în valoare de 10% din valoarea cumpărăturilor. Ajută-ți școala să devină o Școală Iniko!
 
 
Sponsorizarea constă în pachete complete de rechizite și caiete sau instrumente de scris, în funcție de necesitățile semnalate de cadrele didactice, în fiecare caz în parte. Donația nu poate fi mai mică de 500 de lei – suma aferentă unor cumpărături de cel puțin 5000 de lei în numele unei școli.
 
Donează sume mici la fiecare achiziție de pe site-ul produselor de papetărie Iniko – unpapetar.ro. La plasarea comenzii vei putea să bifezi faptul că îți dorești ca sume precum 5 lei, 10 lei să fie direcționate într-un fond de sponsorizare pentru copiii aflați în situații defavorizate, sprijiniți de Asociația Salvați Copiii. Noi pregătim caietele, tu ajută-ne să donăm câtor mai mulți elevi!
 
Gândește-te cine e Ana de la tine din școală sau din școala copiilor tăi și ajută cât de mult poți, implicându-te în Campania Școli Iniko sau în campanii ce sprijină copiii,  încurajând și pe alții la implicare! Distribuie acest link!
 
Vezi pachetele complete cu rechizite pentru fiecare clasă, concepute de cadre didactice experiementate AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *