#backtoschool 5 motive să cumperi rechizite școlare online

#backtoschool 5 motive să cumperi rechizite școlare online

 
Știm cum e să înceapă școala, iar provocările principale pentru părinți sunt legate de timp și de bani. Anul acesta te încurajăm să cumperi rechizite școlare online. Plusăm cu prețuri bune, liste de rechizite https://unpapetar.ro/pachete-scolare , perfecte pentru inspirație (realizate în colaborare cu cadre didactice experimentate) și cumpărături fără aglomerație. Așa că te așteptăm în online, pe unpapetar.ro cu rechizite școlare de calitate, realizate în România, în fabrica noastră de la Bacău.
 
Să povestim!

Iniko – Rechizite școlare cum sigur nu găsești în altă parte…la preț așa de bun

Caietele Iniko sunt renumite calitatea foarte bună, dar și pentru designul original al coperților și pentru tipologiile inedite, adaptate fiecărui ciclu de studii.
 
Descoperă cele 6 colecții de caiete care te fac să iubești școala. Colecția Clasic https://unpapetar.ro/caiete-gama-classic-by-iniko  e ideală pentru elevii de clase mici. Colecția Discover The Wild https://unpapetar.ro/discover-the-wild-by-iniko  este una dintre cele mai noi din portofoliul nostru și îmbină curiozitatea, cu dragostea pentru animale. Colecția Mandala https://unpapetar.ro/caiete-gama-mandala-by-iniko  este una dintre cele mai îndrăgite, în timp ce Colecția Lykke https://unpapetar.ro/caiete-gama-lykke-by-iniko  conține caiete școlare ce pun accentul pe fericire și îndeamnă la atingerea întregului potențial. Pentru tinerii cărora le plac motivele tradiționale – Colecția Tradițional https://unpapetar.ro/categorie-produs/caiete/colectii/traditional-by-iniko/  e ideală. Dacă ești mai practic și dorești caiete  cu coperți din polipropilenă ideale pentru elevii de gimnaziu sau liceu accesează Colecția Vinyl https://unpapetar.ro/caiete-pvc-gama-vinyl-by-iniko .
 
În cadrul fiecărei colecții găsești caiete dictando, caiete de matematică, caiete tip I, caiete tip II, caiete studențești sau caiete pentru biologie, caiete pentru geografie, caiete pentru muzică.
 
Poți opta și pentru pachete complete de rechizite https://unpapetar.ro/pachete-scolare  care au prețuri ce pornesc de la 45 de lei!

Caiete școlare unice

Ținem cont de mesajele primite de la clienții noștri și de la cadrele didactice cu care colaborăm, de aceea am conceput câteva tipologii de caiete unice:
 
    • caiete de matematică cu pătrățele mai mari, perfecte pentru clasa 0 – https://unpapetar.ro/caiete?fa42=Aritmetica%208x8mm
 
    • caiete de biologie sau geografie, A4, pentru elevii de gimnaziu – https://unpapetar.ro/caiete?fa42=Biologie,Geografie&fa35=Caiet%20A4
 
    • caiet 4 în 1, A4, cu coperți vinyl și liniatură atât de matematică, cât și dictando, pentru elevii de liceu – https://unpapetar.ro/caiet-scolar-4-sectiuni-iniko-format-a4-coperti-polipropilena-120-file-matematica-dictando-cu-arc-gama-vinyl
 
Iniko te ajută să te organizezi și să pregătești copii pentru un an școlar de succes!

De ce să cumperi rechizite școlare online?

1. Cozile magazinelor în perioada în care se fac cumpărăturile „Back To School” pot fi infernale, îți mânâncă timpul și energia. Online, însă, nu există aglomerație. Cumperi din confortul propriei locuințe și nici nu trebuie să le cari pe toate!
 
2. Pe unpapetar.ro găsești caiete cu coperți wow, de calitate, fabricate în România, la Bacău. Îți garantăm că nu mai găsești acest gen de caiete în altă parte
 
3. Pe un papetar.ro ai pachete complete de rechizite cu prețuri pornind de la 45 de lei
 
4. Comanda de pe unpapetar.ro vine rapid și în siguranță.
 
5. Sponsorizăm Școlile Iniko! https://unpapetar.ro/blog/scoli-iniko-copiii-nu-mai-trebuie-sa-isi-faca-temele-doar-in-gand-ajuta  Atunci când plasezi o comandă pe unpapetar.ro, scrie la detalii școala pe care vrei să o susții. Dacă se fac cumpărături de peste 5.000 de lei în numele unei unități de învățământ, noi oferim o donație constând în produse de papetărie în valoare de 10% din valoarea cumpărăturilor. Ajută-ți școala să devină o Școală Iniko!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *