Termeni și condiții de utilizare pentru site-ul www.unpapetar.ro
 
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITEȘTI ȘI SĂ ACCEPȚI ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ EȘTI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII.
 
PROGO OFFICE SRL a gândit această pagină web cu cea mai mare atenţie. Este exclusă totuşi orice garanţie asupra actualităţîi, acurateţîi şi integralităţîi datelor puse la dispoziţie.
 
a.  Utilizare improprie și răspunderi
 
Utilizatorul acestui site este de acord să folosească informațiile postate de acest site numai în scopuri legale.
 
Acesta are următoarele drepturi:
 
–    reproducerea, traducerea sau utilizarea informațiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
 
–    copierea sau tipărirea unor materiale în scop personal, fară comercializarea acestora;
 
–   înainte de a lua decizii bazate pe informațiile conținute în acest website sunteți obligat să luați legătură cu personalul nostru de specialitate.
 
–  inserarea în paginile proprii a unor legături către acest site web (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare) se vă asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului PROGO OFFICE SRL
 
–   utilizatorul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze PROGO OFFICE SRL. în justiție cu privire la orice pretenție ridicata de către un terț, rezultata din utilizarea informațiilor postate pe site-ul PROGO OFFICE SRL (www.unpapetar.ro) cât și cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecință sau de alta natura), costuri, acțiuni, procese, pretenții, stricăciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de PROGO OFFICE SRL că urmare a încălcării sau ignorării de către client a acestor termeni și condiții.
 
PROGO OFFICE SRL  își declina orice răspundere pentru conținutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele și informațiile sunt prezentate în site-ul PROGO OFFICE SRL numai în scopuri informative. PROGO OFFICE SRL își rezerva dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fară preaviz.
 
Orice includere de link-uri spre alte site-uri este făcută numai pentru ajutorul Utilizatorului și nu implica sprijinirea de către PROGO OFFICE SRL a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri.
 
Utilizatorul se angajează să respecte politicile de utilizare valabile în acele site-uri. Clientul accepta starea de fapt că PROGO OFFICE SRL nu controlează aceste site-uri, nu este responsabila și nu își asuma nici o obligație în ceea ce privește alte site-uri, orice link din alte site-uri sau conținutul acestora.
 
Utilizatorul accesează acele situri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc. PROGO OFFICE SRL nu garantează că serviciile sau conținutul furnizate de terțe surse sunt acceptabile și disponibile în orice parte României. Daca Utilizatorul accesează alt conținut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, PROGO OFFICE SRL. nu este responsabila pentru respectarea de către Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele tari.
 
b. Securitate
 
Utilizatorul ia la cunoștință că PROGO OFFICE SRL. nu poate controla și nu oferă nici un fel de sugestii, garanții sau condiții privind securitatea sau conținutul informațiilor de pe acest site.
 
Utilizatorul ia la cunoștință că serviciile sunt disponibile prin Internet și desi PROGO OFFICE SRL vă face tot ce îi sta în putință pentru a menține securitatea informațiilor, nu poate garanta că informația pe care Utilizatorul o primește sau o trimite vă fi permanent în siguranță.
 
c. Confidențialitate
 
PROGO OFFICE SRL. nu garantează că utilizarea de către Utilizator a acestui site vă fi confidențială. PROGO OFFICE SRL. nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o suferă Utilizatorul sau alta persoana că rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de către Utilizator a acestui site. Orice informație pe care Utilizatorul o dezvăluie pe site se poate să nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet.
 
 
POLITICA DE SECURITATE A DATELOR
 
 
S.C. PROGO OFFICE S.R.L. este conștienta de importanta protejării informațiilor colectate despre dvs., în mod special acele informații capabile să vă identifice că individ („informații personale”). Acest document guvernează modul în care colectam (prin documentul numit fisa de interes, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.unpapetar.ro, și prin abonarea la newsletter) utilizam aceste informații (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001) precum și condițiile de utilizare ale site-ului www.unpapetar.ro. Acest document este verificat periodic pentru a fi la curent cu orice modificări. Comentariile și sugestiilor dumneavoastră sunt așteptate la adresa de mail: mail{at}unpapetar.ro
 
SC PROGO OFFICE SRL, cu sediul în Bacău, Str. Ștefan cel Mare nr. 13B, Bacău este înregistrată la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrărilor Datelor cu Caracter Personal cu numărul 52327.
 
 
INFORMAȚII COLECTATE
 
 
Informațiile pe care le colectam diferă în funcție de modul în care folosiți site-ul sau de modalitatea de contact realizata intre dumneavoastră și compania noastră (în cadrul unei expoziții de profil prin completarea unei fise de interes, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.unpapetar.ro, și prin abonarea la newsletter, în urma unei solicitări în scris din partea dumneavastra transmisa prin fax sau prin posta, în urma semnării unui contract bilateral sau în urma unei solicitări telefonice).   Referitor la site-ul sus menționat, SC PROGO OFFICE SRL este posibil să utilizați site-urile fară a fi nevoie să ne furnizați informații personale, dar daca doriți să folosiți unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil să vă fie cerute informații personale că: numele, prenumele,  adresa de e-mail, adresa de corespondenta, datele fiscale ale societății, numere de telefon, fax mobil. Aceste informații sunt colectate numai atunci când acceptați voluntar și în cunoștință de cauza trimiterea lor către noi. Ne angajam că în fiecare pagina unde vă cerem aceste informații sau pe orice fisa de interes colectata să punem un link (o infomare) către acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori este cazul.
 
 
UTILIZAREA INFORMAȚIILOR  
 
 
Informațiile personale pe care utilizatorii le prezinta pe site-ul noastru cât și prin completarea documentului numit: fisa de interes, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.unpapetar.ro, și prin abonarea la newsletter sunt folosite doar în scopul în care au fost prezentate în afara de cazul în care noi dezvăluim/publicam alte utilizări în aceast document în momentul colectării informației. Copii ale corespondentei trimise de pe site, care ar putea conține informații personale, sunt stocate că arhive doar pentru păstrare și back-up.
 
 
DATELE PERSONALE 
 
 
Pe site-ul www.unpapetar.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin completarea  formularului de contact, prin crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.unpapetar.ro, și prin abonarea la newsletter. Societatea S.C. PROGO OFFICE S.R.L.  nu poate fi făcută responsabila pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidentialitatea informațiilor furnizate.
 
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către S.C. PROGO OFFICE S.R.L. numai în scopul declarat. Informațiile din formularele de contact, din contul de utilizator sau din newsletter vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea primirii solicitării, confirmarea primirii sau procesării comenzii, pentru confirmare și primire de emailuri , precum și pentru a se raspunde solicitărilor primite prin intermediul formularului de contact pus la dispoziție pe site sau cele din fisa de interes completata.
 
 
PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE 
 
 
Completând formularul de contact, prin crearea unui cont de utilizator sau prin abonarea la newsletter pe www.unpapetar.ro precum și prin completarea fisei de interes, sunteți de acord să intrați în baza de date a S.C. PROGO OFFICE S.R.L. Scopul prelucrării datelor consta în: reclama marketing și publicitate, informarea clienților și potențialilor clienți ai serviciilor puse la dispoziție de S.C. PROGO OFFICE S.R.L.,  prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile desfășurate în viitor de societatea sus numita prin site-ul www.unpapetar.ro, despre produsele pe care societatea le comercializează, despre ofertele pe care societatea de promovează, despre evenimentele expozitionate la care urmează să participe societatea.  
 
 
SECURITATEA DATELOR ȘI INFORMAȚIILOR PERSONALE 
 
 
Datele personale introduse de către utilizator sau de orice alta persoana identificata că potențial client vor fi folosite de S.C. PROGO OFFICE S.R.L. , numai în scopul declarat al acestei politici. Informațiile din fisa de interes, din contul de utilizator, din baza de newsletter și datele din formularele de contact vor fi folosite pentru scopul de reclama marketing și publicitate, pentru confirmare și primire de emailuri, precum și pentru a se raspunde solicitărilor primite prin intermediul formularului de contact pus la dispoziție pe site și în nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe parti.
 
S.C. PROGO OFFICE S.R.L. nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fară acordul dumneavoastră explicit.
 
Referitor la accesarea site-ului societății www.unpapetar.ro vă precizam că datele și informațiile care sunt prezentate în site-urile SC PROGO OFFICE SRL sunt numai în scopuri informative. SC PROGO OFFICE SRL își rezerva dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fară preaviz.
 
Orice includere de link-uri spre alte site-uri este făcută numai pentru ajutorul Utilizatorului și nu implica sprijinirea de către SC PROGO OFFICE SRL a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri. Utilizatorul se angajează să respecte politicile de utilizare valabile în acele site-uri. Clientul accepta starea de fapt că SC PROGO OFFICE SRL nu controlează aceste site-uri, nu este responsabila și nu își asuma nici o obligație în ceea ce privește alte site-uri, orice link din alte site-uri sau conținutul acestora. Utilizatorul accesează acele situri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc. SC PROGO OFFICE SRL nu garantează că serviciile sau conținutul furnizate de terțe surse sunt acceptabile și disponibile în orice parte României. Daca Utilizatorul accesează alt conținut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, SC PROGO OFFICE SRL nu este responsabila pentru respectarea de către Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele tari.
 
 
SECURITATEA INFORMAȚIILOR 
 
 
S.C. PROGO OFFICE S.R.L. garantează securitatea și confidentialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. S.C. PROGO OFFICE S.R.L. nu își asuma însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.unpapetar.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, societatea S.C. PROGO OFFICE S.R.L nu raspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.
 
 
ACCESUL LA INFORMAȚII 
 
 
Ne vom strădui să luăm orice masuri rezonabile pentru protecția oricărei informații despre dvs., și să menținem aceste informații corecte și la zi. Oricând veți descoperi informații incorecte despre dvs. ne puteți contacta pentru a le corecta. În afara de aceasta angajații noștri și furnizorii de servicii legate de/asociate cu sistemele noastre de informații sunt obligați să respecte Procedura de securitate informațională a SC PROGO OFFICE SRL precum și confidentialitatea oricăror informații personale aflate în posesia noastră.
 
 
Date de contact: S.C. PROGO OFFICE S.R.L., CUI: 35709596, Reg. Com. J04/294/2016, Sediu: Str. Lacului nr. 17A, Hemeiusi, Jud Bacău