Modalități de plată:
 
  • Numerar, la ridicarea produselor de la sediu.
  • Ramburs, la livrarea coletului de către curier. Informații despre livrare găsiți aici.
  • Prin ordin plată/virament bancar înainte de primirea coletului, la termenul scadent de pe factura, plata se face în unul din conturile noastre.
  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
În cazul opțiunii de plata ” Online prin card bancar ” veți fi redirecționat către pagina securizata a procesatorului de plati unde veți completa un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră.
 
 – Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate că al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
 
 – „3-D Secure” asigura în primul rand că nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
 
Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la deținătorul de card!
 
Conform legislației în vigoare toate plățile se vor efectua în RON. Nu se pot achiziționă cu numerar sau în sistem ramburs, într-o zi, produse care să depășească suma de 5.000 RON. Pentru comenzile la care plata se vă face prin banca nu exista limita maxima de comanda.
 
Livrarea produselor:
 
Pentru calculul exact al contravalorii transportului vă rugam să ne contactați.
Livrările se fac pe baza de comanda, prin curierat rapid, în zilele lucrătoare de Luni până Vineri intre orele 08:30-15:30
 
În măsură în care produsele comandate de dumneavoastră nu se afla pe stoc,veți fi contactat telefonic pentru a primi informații referitoare la disponibilitatea acestora.
 
Livrările se pot efectua atât persoanelor juridice cu sediul în Romania cât și persoanelor fizice. Nu putem livra în afara tarii.
 
Toate condițiile de livrare care se vor enumera mai jos sunt valabile în condițiile livrariii prin Urgent Curier, Cargus, FanCurier, SameDay Curier și/sau Nemo Express. 
 
Toate produsele se pot ridica și personal din unul din magazinele din Bacău.
Livrarea produselor în localitatea Bacău se face gratuit în termen de 24 de ore lucrătoare. Minimum de comanda pentru livrarea gratuita în Bacău este de 100 RON.
 
În tara livrarea se face prin curierat rapid în termen de 24 sau 48 ore lucrătoare.
Pentru coletele care depășesc valoarea de 200 RON transportul este oferit gratuit în limita a 3 kg. Acolo unde valoarea coletului depasteste suma de 200 RON iar greutatea acestuia este mai mare de 3 kg Cumpatatorul vă suporta jumătate din contravaloarea transportului.
 
Serviciile suplimentare solicitate de Cumpărător (cum ar fi: livrare matinala, livrare sâmbăta, livrare urgență) vor fi suportate de către Cumpatator în conditiia în care acestea presupun un cost suplimentar la transport solicitat de firma de curierat.
 
Reclamațiile referitoare la condiția și starea ambalajelor coletelor (ambalaje strivite, găurite, deteriorare sau scurse) se fac la livrare, pe loc, curierului care livrează coletele. Răspunderea pentru transportul coletelor revine exclusiv firmei de curierat care livrează produsele, de accea noi nu vom putea despăgubi un colet care are ambalajul deteriorat dar a fost acceptat de către Cumpărător, fară obiecții la livrare.
 
Pentru a urmări statusul livrării dumneavoastră vă rugam, că după efectuarea comenzii, să solicitați departamentului livrări, numărul notei de transport a curierului. Nota de transport poate fi urmărită pe site-ul firmei de curierat prin care s-a expediat coletul.