Meniu
Cos

Despre noi

"Armonie în scris”, în cuvinte INIKO, papetărie!

INIKO a luat naștere în vremuri de restriște tocmai pentru a le depăși.

Semnificația acestui străvechi cuvânt african – „născut în vremuri tulburi” – ne reamintește tuturor că după furtunile cu care ne întâlnim în cursul vieții, urmează întotdeauna timpurile senine ale revenirii la viața normală.

Știm că drumul spre renaștere devine mai sigur prin armonie și ordine. Prin echilibru universal.

Aceasta este și aspirația colecțiilor noastre de produse de papetărie, pe care le creăm cu credința că prin armonia și ordinea cuvintelor regăsim acel echilibru care ne permite să ieșim cu bine din orice restriște.

Colecțiile CLASSIC, MANDALA, LYKKE și IMISI inspirate de înțelepciunea indiană și finlandeză transmisă din timpuri străvechi - din generație în generație - sunt o invitație la armonie prin cuvinte, la dobândirea inspirației unei vieți trăite în echilibru cu ordinea universală.

Descoperă și explorează lumea INIKO accesând informații suplimentare despre produsele noastre la adresa www.unpapetar.ro

unPapetar.ro respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies