Meniu
Cos

unpapetar.ro Blog RSS Feed

01 aug. Școli Iniko  - copiii nu mai trebuie să își facă temele doar în gând! Ajută!
Ionut 0 414
Școli Iniko  - copiii nu mai trebuie să își facă temele doar în gând! Ajută!Ana e prichindică – firavă, puțin timidă – parcă evită se se uite în ochii tăi atunci când vorbești cu ea. Nu se simte confo..
01 aug. #backtoschool 5 motive să cumperi rechizite școlare online
0 140
#backtoschool 5 motive să cumperi rechizite școlare onlineȘtim cum e să înceapă școala, iar provocările principale pentru părinți sunt legate de timp și de bani. Anul acesta te încurajăm să cumperi re..
23 aug. Lista de rechizite potrivită copilului tău în funcție de clasă (pentru anul școlar 2021-2022)
Ionut 0 11376
Am consultat mai multe cadre didactice experimentate pentru a concepe lista de rechizite care să te inspire pentru pregătirea copilului tău în anul școlar 2021-2022, indiferent de clasa în care urmeaz..
15 sept. Reciclarea hartiei si a cartonului
Ionut 0 19775
Hartia este unul dintre materialele cele mai intalnite in viata noastra profesionala dar si casnica. Ne “ciocnim” de ea foarte des si de multe ori, facem risipa fara sa ne dam seama. Toti cunoastem ce..
15 sept. Colectarea selectiva a gunoiului la birou
Ionut 0 11949
Reciclarea este un subiect “fierbinte”, ce figurează aproape pe orice agendă de discuții corporate. Este un KPI extrem de important, care reflectă gradul de responsabilitate a companiei față de mediul..
15 sept. Reciclarea corecta a hartiei
Ionut 0 13013
Cartonul, ziarele, revistele, hârtia de birou pot fi reciclate doar dacă nu sunt contaminate de alimente, lichide sau deșeuri.Aplatizați cutiile de carton, facilitează procesarea și lasă mai mult loc ..
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
unPapetar.ro respectă și aplică cerințele Regulamentul (UE) nr. 679/2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Utilizăm cookies, conform politicii menționate, iar continuarea navigării exprima acordul dumneavoastră privind folosirea acestora. Politica de cookies